Bedenken, ontwerpen en ondersteunen.

MELANATEDnl is uw partner bij het ontwikkelen van concepten, het ontwerpen van een logo, huisstijl en website, en we helpen u de beste campagne neer te zetten zodat uw bedrijf verder kan groeien. Dit doen we middels drie pijlers; bedenken, ontwerpen en ondersteunen. We hebben de professionals in huis die alle facetten van strategie, concept en ontwerp tot in de finesses beheersen. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van partners die ons waar gewenst ondersteunen bij het realiseren van uw project.

Logo

U kunt maar één maal de eerste indruk maken, laat dit een positieve indruk zijn!

De eerste kennismaking met een merk of bedrijf is vaak de merknaam op een gebouw, een visitekaartje of op een website. Een logo moet aansluiten bij het karakter van de organisatie of het product, opvallend genoeg zijn om te onthouden maar niet te ingewikkeld zodat er verwarring ontstaat. Het is een delicate balans waarbij MELANATED.nl richting kan geven. Wij bepalen in overleg welke stijl perfect aansluit op het imago dat u wilt uitdragen.

Huisstijl

De huisstijl begint vaak met een naam…

De huisstijl begint vaak met een naam. Van daaruit komt een passend lettertype, een symbool en een kleurstelling. Al deze elementen komen samen in de huisstijl. Dit vormt de basis voor alle uitingen in de toekomst. MELANATEDnl begeleidt dit proces van concept tot realisatie waarbij luisteren voor ons minstens zo belangrijk is als praten.

 

Wij helpen u graag verder met uw visitekaart, briefpapier, factuur, emailhandtekening of responsive website.

Drukwerk

Drukwerk is nog steeds een uitstekend promotiemiddel…

Bij uitingen in de media, via flyers of een advertentie in de krant is het van belang een beleving op te roepen. Beleven is voelen, inspireer uw klanten en zet ze aan tot actie. Drukwerk is nog steeds een uitstekend promotiemiddel naast een website en een Facebook pagina. De huisstijl wordt zodanig ontwikkeld dat het past bij zowel de traditionele media als de digitale beleving.

MELANATEDnl kan ook uw DTP wensen vervullen.

“START SLIM” STARTERSPAKKET

Inclusief logo, huisstijl, divers drukwerk en een responsive website.

 

Maak als startende ondernemer een snelle start en kies voor ons “Start Slim” Starterspakket waarin alle belangrijke aspecten voor de startende ondernemer zijn opgenomen. Met deze vier elementen kunt u direct aan de slag binnen het MKB zonder overbodige opties en tegen een scherp tarief. Het pakket voor starters bestaat uit de volgende elementen:

  • Logo ontwerp
  • Ontwerp huisstijl
  • 1000 visitekaartjes
  • 500 vellen briefpapier
  • 500 enveloppen
  • Een website met 6 menu items

De kosten voor dit pakket bedragen eenmalig € 995,-* exclusief BTW

Met dit pakket kunt u direct aan de slag met uw nieuwe onderneming dankzij een uniforme huisstijl die zowel online als fysiek kan worden ingezet voor al uw promotionele acties.

MELANATED.nl

MELANATEDnl is uw partner van concept tot eindresultaat en bedenkt, realiseert, adviseert en begeleidt u bij elk multimediaal project.

Wij zijn beschikbaar voor zowel lokale projecten als internationale klanten. Neem voor meer informatie direct met ons op contact.

Alle oplossingen onder één dak

Wij zijn altijd hard aan het werk om u tevreden te houden.

Een goed merk straalt een beleving uit. Wanneer een potentiële klant voor het eerst uw visitekaartje in handen krijgt of de website bezoekt zal dit een gevoel oproepen. MELANATEDnl helpt u bij het bepalen van het juiste gevoel, de juiste toon, het raken van de juiste snaar die uw klanten een beleving geeft die aansluit bij het karakter van uw product of dienst. De juiste verhouding tussen herkenbaarheid en originaliteit is het geheim van uw succes.

Wie bent u?  Waar staat u voor?  Waar GAAT u voor?

11 + 1 =