5999Cargo NL

Betaalbaar, Betrouwbaar & Snel…

Een internationale vracht en transport bedrijf.

“5999cargo is een internationale vracht en transport bedrijf. Één van de beste freight forwarding company van de Carribbean. 5999cargo is de link tussen u, Nederland en Aruba, Bonaire, Curaçao, Suriname, Venezuela, Sint Maarten, Panama, Colombia & Miami, USA.”

Cargo with a smile…

 

Of het nu van achter onze balie gebeurt of op lokatie? 5999CargoNL biedt u een combinatie van Service en Transport.

Met kwaliteit in het vaandel  met ons team bieden we jou een complete oplossing voor elk soort transport.

Voor het versturen van pakketten van Nederland naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten,  Suriname. Venezuela, Panama, Colombia en Miami USA staan wij graag voor u klaar. 

Wij verzorgen vracht op het gebied van luchtvracht, zeevracht, verhuizingen en pakket zendingen. Door middel van onze Shop Drop Ship service, Pick up & Delivery service, de inlever- en afhaalpunten verspreid over ons wereldwijd logistieke netwerk, kunnen wij vanuit Rotterdam elk type vracht voor u organiseren.

Wij bieden en verzorgen de volledige dienstverlening in het verpakken en verschepen, het verhuizen, de administratie en documentatie.

 

www.5999Cargo.NL

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot onze diensten.

Shop, Drop & Ship

5999Cargo is een internationaal online shopping & shipping bedrijf. Particulieren en bedrijven kunnen online shoppen in de USA en Europa met de mobiel of laptop. 5999Cargo maakt verzenden naar de Caribbean Betrouwbaar, Betaalbaar & Snel. 5999Cargo verbindt u met de rest van de wereld.

5999Cargo Inkopers kunnen u eventueel het inkoop proces uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Pick up And Delivery

Onze chauffeurs staan elke dag weer klaar om u te helpen met uw directe winkel aankopen te vervoeren naar huis. Uw grote aankopen zoals een koelkast, Televisie, Wasmachine, droger, kledingkast etc. in huis krijgen is dus geen enkel probleem. 

Heeft u familie in het buitenland, wilt u emigreren of wilt u de bovengenoemde winkelaankopen versturen naar het Caribbean of een ander land? Voor onze ervaren chauffeurs is dit geen enkel probleem. Inpakken is ook mogelijk.

vraag naar de voorwaarden.

 

Verhuizingen

Moet u een studio ontruimen of uw inboedel verkassen? Gaat u emigreren en moet er een container gevuld worden voor een trip naar het buitenland?

U bent dus duidelijk op zoek naar een goedkope verhuis oplossing?

Maak dan gebruik van onze verhuisservice en bespaar direct! Zorgeloos Verhuizen met onze vriendelijk Verhuisteam.

100% Service & Raadpleging & Garantie op aanbetaling.

Vraag nu een gratis offerte aan

Hoe werkt Shop, Drop & Ship?

“Sign up”

Creëer  your 5999Cargo Account online en ontvang een 5999Cargo Client code.

“Shop”

Shop bij je favoiete internationale winkel en maak gebruik van een van onze lokale adressen 

“Drop & Ship”

Uw bestelling word gedropt bij onze warehouse. Wij shippen  oftewel  zenden deze door naar onze locale hub.

“Receive”

Uw bestelling staat klaar in onze lokale hub. U kunt er ook voor kiezen deze te laten bezorgen middels onze pickup & Delivery service

Wij helpen u graag verder

Vul het onderstaand formulier in 

13 + 7 =